Vandaag besteld = Over 2 werkdagen in huis!
  • Shop nu, betaal later
  • Vandaag besteld = Over 2 werkdagen in huis!
  • Gratis cadeau vanaf € 15,-

Filter


Prijs
Min
-
Max

L-Arginine

Op zoek naar L-arginine supplementen? Fitrium helpt! Bij ons vind je supplementen van topkwaliteit tegen scherpe prijzen. Met deze amino verbeter je de bloedsomloop en kun je je beter lichamelijk inspannen. Voeg L-arginine toe aan je dagelijkse routine en merk zelf de voordelen van deze amino.Wat is L-arginine?

L-arginine is een belangrijk aminozuur voor het menselijk lichaam. Het valt onder de zogenaamde semi-essentiële aminozuren, wat inhoudt dat de meeste mensen het zelf aanmaken in het lichaam. Volwassenen maken L-arginine aan uit andere aminozuren als proline, glutamine en ornithine. Wanneer de aanmaak van L-arginine door het lichaam onvoldoende is, kan het aanvullen middels supplementen een goede uitkomst bieden.


Voor wie is L-arginine?

Het L-arginine supplement is erg populair onder fanatieke sporters, doordat het een goede pomp geeft tijdens en na de work-out. Daarnaast zijn er veel andere doelgroepen voor dit product. Echter kunnen wij in het kader van Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims hier geen vermelding van maken op onze website. Persoonlijk advies mag wel. Hiervoor kun je uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.


In welke producten zit veel L-arginine?

De hoeveel L-arginine die door het lichaam kan worden aangemaakt is beperkt. De meeste van deze stof krijgt men binnen via voeding en het L-arginine supplement. Eten waar veel L-arginine in zit zijn bijvoorbeeld vlees, eieren, vis, volkorenproducten, noten en spinazie.


L-arginine supplement kopen? Bij dan eens de L-arginine van Applied Nutrition.


Hoeveel L-arginine mag je maximaal per dag?

Er is geen standaard die aangeeft hoeveel je maximaal van deze stof binnen mag krijgen per dag. De meeste doseringen bevatten 3-6 gram L-arginine.


Hoe neem je L-arginine in?

Kies je ervoor je L-arginine niveau aan te vullen middels supplementen? Dan kun je kiezen uit verschillende manieren. Zo zijn er capsules, pillen en de poedervorm. L-arginine neem je bijvoorbeeld 30 minuten voor het trainen, voor een goede pomp.


Is L-arginine veilig?

L-arginine is een lichaamseigen stof en wordt al vele jaren veilig gebruikt als supplement. Let wel op; bij hoge inname kun je last krijgen van maag- en darmklachten.  


L-arginine kopen

L-arginine is een van de meeste populaire supplementen onder sporters. Wil je ook l-arginine kopen? Bij Fitrium bieden we de hoogste kwaliteit voor scherpe prijzen.