Voor 16:00 besteld = morgen in huis!
  • Shop nu, betaal later
  • Voor 16:00 besteld = morgen in huis!
  • Gratis cadeau vanaf € 15,-

Filter


Prijs
Min
-
Max


Smaak

Whey eiwit

Whey eiwit haal je bij Fitrium! Ontdek de beste merken, die zowel door topatleten als gekwalificeerde personal trainers worden aanbevolen. Onze eiwitsupplementen zijn speciaal ontwikkeld om zo veel mogelijk eiwitten en zo weinig mogelijk calorieën en koolhydraten te bevatten. Haal snel resultaat op pre- en post-workout herstel en vetvrije spiergroei. Kies je ideale proteïnepoeder en koop direct een van onze proteïneshakers.Wat is Whey eiwit?

Wat is Whey eiwit precies en welke werkt het best? Whey eiwit (ook wel Whey Protein genoemd) is eigenlijk een restproduct wat achterblijft uit melk bij het maken van kaas. Tijdens de productie worden de meeste vetten en koolhydraten uit de melk verwijderd, waardoor een eiwit- en aminozuurrijk poeder achterblijft.

Whey eiwit is een van de meest populaire eiwitpoeders voor iedereen die op ieder moment en op iedere plek aan zijn macro eiwit wil komen. Schud de Whey eiwit poeder tot een frisse shake, meng het door je kwark of maak eiwitpannenkoeken.

Dus wil jij voldoende eiwitten binnenkrijgen om al jouw harde werk in de sportschool te ondersteunen? Dan ontkom je niet aan het voedingssupplement Whey eiwit poeder.

Is Whey eiwit goed voor je?

Wei-eiwitpoeder is een populair product onder sporters, waaronder bodybuilders en enthousiaste krachtsporters. Het helpt de spiermassa te vergroten en spieren te herstellen. Whey eiwit helpt je bij het behalen van jouw fitness doelen.

De basis van het behalen van jouw doelen ligt in de driehoek: voeding (80%), sporten en rusten. Kort de door de bocht: met sporten maak je “scheurtjes” in je spieren. Deze scheurtjes herstellen door rust en voeding. Na het helen van de scheurtjes heb je sterkere spieren gekregen. Whey eiwit is goed voor je om de scheurtjes zo snel mogelijk te herstellen.

“Wei eiwit kan worden gezien als hoogwaardig eiwitvariant. Dergelijke eiwitten kunnen worden gebruikt rondom trainingsarbeid.”, adviseert het NOCSNF.

 Welke ingrediënten zitten er in Whey eiwit?

Voor spiergroei zijn er 9 essentiële aminozuren en Whey eiwit bevat ze allemaal! Het is een geconcentreerde bron van eiwitten. Dit is waarom wei-eiwit zo geliefd is voor herstel na de training. Onze wei-eiwitpoeders zijn gemaakt van wei-eiwitisolaat, wei-eiwithydrolysaat en wei-eiwitconcentraat om je te helpen sneller te herstellen na het sporten en beter te presteren. Kies uit traditionele smaken zoals vanille, aardbei en chocolade.

Het verschilt per Whey eiwit poeder, wat exact de ingrediënten zijn. Op de verpakking van onze producten staat exact aangegeven wat erin zit. Al onze Whey eiwitten zijn helemaal veilig en zijn goedgekeurd.

Kan ik afvallen met whey eiwit?

Wei-eiwitpoeders zoals de Take-Whey Protein Blend en Critical Whey kunnen je, samen met een gezond, evenwichtig en caloriebeperkt dieet, helpen jouw doelstellingen op het gebied van gewichtsvermindering te bereiken. Maar eiwitshakes alleen kunnen je niet de resultaten geven die je wilt, tenzij je ze combineert met een goed dieet en een goede trainingsroutine.

Kan ik massa kweken met whey eiwit?

Het is een goed idee om bij het kiezen van het juiste supplement rekening te houden met jouw huidige fitnessniveau en fitnessdoelen. Whey eiwit kan uitstekend worden gebruikt bij het kweken van massa. Als je vaak sport, zal het toevoegen van wei-eiwitshakes aan jouw dieet helpen gewicht te winnen en tegelijkertijd jouw vetvrije spiermassa te vergroten.

Eiwit isolaat of whey eiwit?

De hoeveelheid eiwit in elke scoop eiwitpoeder is het belangrijkste onderscheid tussen wei-eiwitisolaat en isolaat. Isolaat wordt verwerkt en gefilterd om een eiwitgehalte van ongeveer 90% per scoop te hebben, waarbij het grootste deel van het vet en de lactose wordt verwijderd.

Wei-isolaat bevat minder lactose en minder totale koolhydraten dan andere zuivelproducten. Dit suggereert dat mensen die lactose-intolerant zijn, het een betere optie zouden kunnen vinden.

Hebben Whey eiwitten bijwerkingen?

Sommige mensen met een melkallergie kunnen ook een wei-allergie hebben. Wei-eiwit heeft meestal geen negatieve bijwerkingen als het in bescheiden hoeveelheden wordt geconsumeerd.

Maar het innemen van te grote doses kan leiden tot:

·   maagkrampen en -pijnen
·   verminderde eetlust
·   misselijkheid hoofdpijn vermoeidheid

Ook acne kan het gevolg zijn van het regelmatig innemen van grote hoeveelheden wei-eiwit. Wei-eiwit is uit voedingsoogpunt vrij uniek en heeft geen natuurlijke tegenhanger.

Hoe gebruik je Whey eiwit?

Whey eiwit poeder kun je gemakkelijk verwerken tot een shake. Stap 1: kieper een schep eiwit poeder in jouw shakebeker en voeg hieraan water of melk toe. Stap 2: shake it! Ons whey eiwit laat zich moeiteloos shaken tot een egale shake. Stap 3: geniet van je shake.

Wanneer gebruik je een Whey eiwit?

Om de eiwitconsumptie te helpen verbeteren, kan Whey eiwit op elk moment van de dag worden ingenomen. Om te helpen bij de ontwikkeling en het behoud van spiermassa, zijn populaire periodes vlak voor en vlak na een training.

Hoe lang kun je Whey eiwit achter elkaar gebruiken?

Je kunt whey eiwit zo lang achter elkaar blijven gebruiken als je zelf wilt. Blijf altijd naar je lichaam luisteren. Krijg je bijvoorbeeld last van een opgeblazen gevoel? Probeer jouw eiwit consumptie dan naar beneden te schaven. Het kan zijn dat jij lactose intolerant bent, jij kunt dan beter gaan voor eiwit isolaat dan voor whey eiwit.

Wat zijn de bekendste Whey eiwitten?

De bekendste Whey eiwitshake op dit moment is waarschijnlijk de Gold Standard 100% whey Protein. Niet voor niets wordt deze poeder gebruikt door miljoenen mensen over de hele wereld. Hij bevat hoogwaardige eiwitten en is verkrijgbaar is veel heerlijke smaken!

Whey eiwit kopen

Je bent hier aan het juiste adres als je een eiwitrijk dieet wil aanvullen om er zeker van te zijn dat je het meeste uit jouw oefeningen haalt. Of je nu een bodybuilder of een wedstrijdsporter bent. Onze uitgebreide selectie van heerlijke, hoogwaardige proteïnedranken en -poeders doet meer dan alleen maar de spiergroei bevorderen. Onze zorgvuldig samengestelde, eiwitrijke formules zijn vakkundig ontworpen om te helpen bij het spierherstel na een uitdagende training, terwijl ze ook de spiergroei bevorderen.