Vandaag besteld = Over 2 werkdagen in huis!
  • Shop nu, betaal later
  • Vandaag besteld = Over 2 werkdagen in huis!
  • Gratis cadeau vanaf € 15,-

Filter


Prijs
Min
-
Max


Smaak

Met cafeïne

Pre-workout met cafeïne nodig? De beste producten haal je bij Fitrium! Dankzij deze pre-workouts krijg je een fikste stoot cafeïne. Dit geeft je meer concentratie en energie, waardoor jij alles uit jouw training haalt. Kies het product dat het beste bij je past, zodat jij optimaal kunt presteren. Wat is een pre-workout met cafeïne?

De term pre-workout ben je ongetwijfeld als eens tegengekomen in de gym of online. Een pre-workout met cafeïne zorgt er tijdens je training voor dat je extreem veel energie hebt en je uithoudingsvermogen verbetert. Daarnaast geven veel pre-workouts je een extra pomp. Dat wil zeggen dat je spieren na de training extra vol zijn en dat zie je!

Hoeveel cafeïne zit er in pre-workout?

De hoeveelheid cafeïne in een pre-workout verschilt heel erg. De ene pre-workout bevat wel 300 mg cafeïne per maatschep, zoals de C4 Ultimate Pre-workout. Terwijl de C4 Original slechts de helft, 150 mg cafeïne, bevat.

Welke pre-workout met cafeïne is het beste?

Welke pre-workout met cafeïne het meest geschikt is voor jou, is alleen door jou zelf te bepalen. Het hangt er namelijk heel erg vanaf hoe groot dat je wilt dat het effect is én hoe gevoelig je bent voor cafeïne. Wil je echt helemaal door het plafond en ben je niet heel gevoelig voor cafeïne? Ga dan voor C4 Ultimate

Ben je op zoek naar een iets minder heftige variant? Ga dan bijvoorbeeld voor de AK47 Pre-workout en start met een halve serving. 

Is een pre-workout met cafeïne gevaarlijk?

Pre-workouts met cafeïne zijn niet schadelijk voor de gezondheid of gevaarlijk in gebruik. Mits je je houdt aan de aanbevolen gebruikshoeveelheden. Het voedingscentrum communiceert dat een volwassen persoon 400 mg cafeïne per dag kan binnenkrijgen zonder hiervan nadelige effecten te ervaren. 

Drink je graag koffie of gebruik je ook een fatburner? Tel deze hoeveelheden cafeïne dan ook op bij je dagelijkse inname. 

Bestaan er ook pre-workouts zonder cafeïne?

Pre-workouts zonder cafeïne zijn er ook zeker. Ideaal als je bijvoorbeeld graag laat in de avond traint of last krijgt van slapeloosheid van cafeïne.

Pre-workout met cafeïne kopen

Wil je tijdens jouw workout ook genieten van die energy boost? Check dan snel al onze top pre-workouts en koop jouw pre-workout direct.