Voor 16:00 besteld = morgen in huis!
  • Shop nu, betaal later
  • Voor 16:00 besteld = morgen in huis!
  • Gratis cadeau vanaf € 15,-

Filter


Prijs
Min
-
Max


Smaak

Zonder cafeïne

Zoek je pre-workouts zonder cafeïne? Bij Fitrium vind je alles voor een gezonde pre-workout boost. Deze producten zijn vrij van cafeïne, zodat je ze voor late trainingssessies kunt gebruiken. Ook zijn cafeïnevrije pre-workouts ideaal voor iedereen die extra gevoelig voor cafeïne is. Zo kan jij op verantwoorde manier alles uit je training halen dat erin zit!Pre-workouts zijn supplementen die bedoeld zijn om je energie- en concentratieniveau te verhogen voor je training. Veel pre-workouts bevatten cafeïne, maar steeds meer mensen zoeken naar alternatieven zonder deze stof. Dit kan zijn omdat ze geen cafeïne willen consumeren, of omdat ze bijvoorbeeld last hebben van bijwerkingen zoals angst, hartkloppingen of slaapproblemen. Gelukkig zijn er steeds meer pre-workouts zonder cafeïne beschikbaar op de markt.

Ingrediënten preworkouts zonder cafeïne

Deze pre-workouts bevatten vaak een combinatie van natuurlijke ingrediënten die je energie en concentratie op een andere manier aanwakkeren. Bijvoorbeeld door middel van beta-alanine, citrulline of taurine. Beta-alanine is een natuurlijk aminozuur dat ervoor zorgt dat je meer kunt trainen zonder moe te worden. Citrulline is een andere aminozuur dat bijdraagt aan de verbetering van de bloedcirculatie en daarmee de prestaties tijdens het sporten. Taurine is een aminozuur dat ervoor zorgt dat je spieren beter functioneren tijdens het sporten.

Daarnaast bevatten sommige pre-workouts zonder cafeïne ook kruiden en groenten, zoals groene thee-extract en maca-wortel. Groene thee-extract bevat namelijk stoffen die bijdragen aan de energie- en concentratieproductie. Maca-wortel wordt beschouwd als een natuurlijke versterker en helpt om het lichaam te beschermen tegen stress tijdens het sporten.

Voordelen preworkout zonder cafeïne

Het voordeel van pre-workouts zonder cafeïne is dat ze geen bijwerkingen hebben zoals hartkloppingen, angst en slaapproblemen. Dit betekent dat je je trainingen kunt volhouden zonder te worden belemmerd door vervelende bijwerkingen. Bovendien zijn ze geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd of fysieke gesteldheid.

Een ander voordeel van pre-workouts zonder cafeïne is dat je deze producten op elk moment van de dag kunt gebruiken, zonder je slaap te verstoren. Veel mensen maken namelijk de fout om na het gebruik van cafeïne-rijke pre-workouts nog uren wakker te blijven. Hierdoor kunnen ze niet optimaal uitrusten en zijn ze de volgende dag uitgeput.

Pre-workout zonder cafeïne kopen

Wil jij ook genieten van de voordelen van pre-workout, maar geen ervaren van de nadelen die cafeïne met zich kan meebrengen? Koop dan nu jouw favoriete pre-workout zonder cafeïne bij Fitrium. Voor 23.59 besteld, is de volgende dag al in huis en jouw bestelling wordt gratis bezorgd vanaf €40!