Voor 16:00 besteld = morgen in huis!
  • Shop nu, betaal later
  • Voor 16:00 besteld = morgen in huis!
  • Gratis cadeau vanaf € 15,-

Filter


Prijs
Min
-
Max


Smaak

Pre-workouts

Pre-Workouts haal je bij Fitrium! Met een pre-workout haal je alles uit je training. De energy boost zorgt ervoor dat je spieren minder snel verzuren en je langer door kunt gaan. Bij Fitrium heb je keuze uit een enorm assortiment aan pre-workout-producten. Voor sneller en efficiënter resultaat!Prework-outs. Misschien heb je pas onlangs kennis gemaakt met dit supplement of wellicht train je al bijna niet meer zonder. We vertellen je graag meer over wat een pre-workout precies doet, wat er in zit en hoe je dit supplement het beste gebruikt.

Wat doet een pre-workout?

De werking van een pre-workout is eigenlijk heel eenvoudig. Het geeft je tijdens je workout een enorme energieboost, waardoor je aanzienlijk harder kan trainen en nog meer uit je training kunt halen. Tevens zorgt het voor een extra goede focus. 

Wanneer pre-workout nemen?

Wanneer je een pre-workout neemt is een persoonlijke keuze. De één neemt het alleen als hij/zij moe en en wat extra motivatie kan gebruiken; de andere neemt voorafgaande aan iedere training een pre-workout.

Een pre-workout neem je ongeveer 15 tot 20 minuten voor je training. Je mixt een maatschepje met 200 ml (koud) water en drinkt hem op. Na ongeveer een kwartiertje start de werking.

Welke ingrediënten zitten er in pre-workouts?

Iedere pre-workout heeft weer een andere samenstelling. Toch zijn er enkele ingrediënten die in de meeste pre-workouts terugkomen. Dit zijn cafeïne, beta-alanine, L-arginine, creatine en verschillende soorten vitamines

Wat is de beste pre-workout?

De beste pre-workout is degene waar jij zelf het lekkerste op traint. Houd je van heel veel energie? Kies dan een pre-workout met een hoog cafeïnegehalte, zoals de ABE Ultimate pre-workout. Train je vaak ‘s avonds en ben je gevoelig voor cafeïne? Kies dan een pre-workout zonder cafeïne, zoals de Pump 3G Zero van Applied Nutrition.

Zit er veel cafeïne in pre-workout?

De hoeveelheid cafeïne in een pre-workout verschilt heel erg per merk. Je hebt cafeïnevrije pre-workouts en pre-workouts mét cafeïne. Ben je gevoelig voor cafeïne? Kijk dan altijd goed bij de hoeveel er van deze stof in zit. Dit kan variëren van 50 mg tot wel 350 mg!

Wat is de goedkoopste pre-workout?

Ben je op zoek naar de goedkoopste pre-workout? Kijk dan eens naar de AK-47 Pre-workout. Dit supplement heeft een zeer effectieve werking en is de goedkoopste pre-workout op Fitrium.com.

Zijn pre-workouts legaal?

Ja, zeker. Alle pre-workout die wij aanbieden vallen binnen de wettelijke voorschriften en bevatten uitsluitend legale ingrediënten.

Wat is dat tintelende gevoel van pre-workout?

Wie al eerder gebruik heeft gemaakt van pre-workout heeft gemerkt dat het naast extra energie soms ook een tintelend en beetje jeukend gevoel geeft. Waar komt dit tintelende gevoel van pre-workout vandaag? Dat komt van de beta-alanine. Deze stof zorgt er voor dat melkzuren in je spieren worden geneutraliseerd, zodat er minder snel verzuring ontstaat. Een bijwerking die veel mensen ervaren na de inname van beta-alanine is dat tintelende gevoel. Overigens is dit gevoel compleet onschuldig en na een uurtje weer verdwenen.

Pre-workout kopen

Met een pre-workout haal je net dat beetje extra uit jouw training. Wil je een pre-workout kopen? Bekijk dan snel hierboven ons uitgebreide assortiment pre-workouts en kies jouw favoriet!