Vandaag besteld = Over 2 werkdagen in huis!
  • Shop nu, betaal later
  • Vandaag besteld = Over 2 werkdagen in huis!
  • Gratis cadeau vanaf € 15,-

Filter


Prijs
Min
-
Max


Smaak

Maaltijdvervangend

Bestel maaltijdvervangers bij Fitrium! Maaltijd vervangende shakes bevatten alle voedingsstoffen van een gezonde maaltijd, zoals eiwitten, mineralen en vezels. Waar een normale maaltijd een bron van calorieën is, zijn die bij een maaltijdvervanger nauwelijks aanwezig. Zo krijg je tijdens je dieet toch bouwstoffen binnen, zonder calorieën op te slaan. Probeer het zelf!Maaltijdvervangende dieetshakes zijn een populaire en praktische manier om af te vallen en een gezonde levensstijl te bevorderen. Het idee achter deze shakes is dat ze in staat zijn om een volledige maaltijd te vervangen, waardoor het aantal calorieën dat je binnenkrijgt verminderd wordt en het proces van afvallen versneld wordt.

Verschillende soorten maaltijdvervangers

Er zijn veel verschillende soorten maaltijdvervangende dieetshakes op de markt verkrijgbaar. Sommigen bevatten kunstmatige zoetstoffen, terwijl anderen puur natuurlijke en plantaardige ingredienten gebruiken. Er zijn ook shakes verkrijgbaar die speciaal ontworpen zijn voor mensen met bepaalde allergieën of dieetbeperkingen, zoals gluten- of lactosevrij.

Voordelen maaltijdvervangers

Maaltijdvervangende dieetshakes bevatten een combinatie van eiwitten, vezels, vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen die je nodig hebt om gezond te blijven, terwijl je gewicht verliest. Dit maakt ze ideaal voor mensen die geen tijd hebben om zich bezig te houden met het bereiden van gezonde maaltijden en snacks, of voor mensen die het moeilijk vinden om zich aan hun dieet te houden.

Een ander voordeel van maaltijdvervangende dieetshakes is dat ze gemakkelijk mee te nemen zijn. Je kunt ze bijvoorbeeld in een shaker meenemen naar je werk of ze meenemen op een uitstapje. Hierdoor hoef je je niet bezig te houden met het uitkiezen van gezonde maaltijden tijdens de dag, en kun je gerust zijn dat je toch alle nodige voedingsstoffen binnenkrijgt.

Maaltijdvervangende dieetshakes zijn ook geschikt voor mensen die snel honger hebben en de neiging hebben om tussendoor te snacken. Een shake verzadigt namelijk goed en geeft je energie, waardoor je de verleiding om te snacken minder snel ervaart.