Voor 16:00 besteld = morgen in huis!
  • Shop nu, betaal later
  • Voor 16:00 besteld = morgen in huis!
  • Gratis cadeau vanaf € 15,-

Filter


Prijs
Min
-
Max


Smaak

Whey blends

Wil je het beste van alle soorten eiwitten? Probeer een combinatie van wei, soja en caseïne voor een drievoudige dosis spieropbouwende goedheid! Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat een mengsel van deze drie eiwitten de eiwitsynthese verhoogt. De werking is als alleen wei-eiwit, maar met extra blijvende kracht. Tijd om de boel op te schudden!Wat is een whey blend?

Een whey blend is een voordelige mix van meerdere vormen van wei-eiwit, zoals wei-isolaat en wei-eiwitconcentraat, evenals andere eiwitbronnen zoals caseïne, gehydrolyseerd eiwit, casseïnaat en kippenei-eiwit. Het consumeren van een mix van meerdere eiwitbronnen kan ervoor zorgen dat aan jouw eiwitbehoeften voldoende wordt voldaan."

Whey blends voordelen

Grote voordelen: het biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding en een gevarieerd aanbod van aminozuren. Wei, caseïne en soja zijn drie hoogwaardige eiwitsupplementen die het lichaam voorzien van alle negen essentiële aminozuren. Hun vermogen om spiergroei te ondersteunen kan echter verschillen door hun verschillende snelheid van vertering en absorptie. Deze verschillen kunnen worden toegeschreven aan de specifieke aminozuurprofielen en andere voedingskenmerken van elke eiwitbron. Door de mix weet je zeker dat je spiergroei volledig wordt ondersteund. 

Wanneer Whey blends gebruiken? 

Wil je je spieropbouw stimuleren? Een eiwitrijk dieet kan je geheime wapen zijn! Streven naar 1.8 - 2 gram eiwit per kilogram lichaamsgewicht per dag helpt bij het opbouwen van spierweefsel en het verbranden van vet. Dat is een hoop kip en kwark, maar maak je geen zorgen - een eiwitmix kan het makkelijker (en lekkerder) maken! Gebruik het de hele dag door om ervoor te zorgen dat je je eiwitdoelen haalt, en neem zeker een portie na een krachttraining voor extra spieropbouwende kracht.

Concentrate, Isolate and hydrolisate

Kun je niet kiezen tussen alle soorten eiwitten? Wordt het: concentraat, isolaat en hydrolisaat? Elk heeft zijn eigen set superkrachten, dus kies verstandig op basis van je doelen en trainingsstijl. Maak je geen zorgen dat je overweldigd wordt - Fitrium dekt je met een mix van al het goede spul: Whey blend! 

Whey blend is een mengsel van verschillende soorten eiwit dat snel door het lichaam wordt opgenomen. Ga nu verder en verover uw eiwitdoelen!