Vandaag besteld = Over 2 werkdagen in huis!
  • Shop nu, betaal later
  • Vandaag besteld = Over 2 werkdagen in huis!
  • Gratis cadeau vanaf € 15,-

Filter


Prijs
Min
-
Max

Categorie├źn

Smaak

Fat burners

De beste fatburners vind je bij Fitrium. Deze afslanksupplementen komen in de vorm van poeders en capsules. Een fatburner zorgt ervoor dat je meer energie krijgt, je stofwisseling wordt versneld en je hongergevoel wordt gestild. Zo brand je in rap tempo calorieën weg en blijf je makkelijker op gewicht. Bestel ze nu!Wat zijn fatburners?

Wil je ook graag wat kilo’s afvallen? Dan kom je al snel uit bij het voedingssupplement fatburners. Maar wat zijn fatburners precies en hoe werken ze?

Een fatburner is een voedingssupplement dat je ondersteunt bij het verliezen van gewicht. Ze zijn verkrijgbaar in de vorm van capsules en poeder en zijn een van de meest gebruikte supplementen onder mensen die gewicht willen verliezen.

Wat doet een fatburner?

In theorie is afvallen heel simpel. Je moet minder energie/calorieën binnenkrijgen dan dat je verbruikt. Echter is het voor veel mensen erg lastig om dit calorietekort langere tijd vol te houden. Herken je dit? Dan kan een fatburner zeker uitkomst bieden.

Door de samenstelling van ingrediënten zorgen fatburners namelijk voor drie grote voordelen tijdens het diëten: een snellere stofwisseling, een verminderd hongergevoel en meer energie.

Welke ingrediënten zitten er in fatburners?

In iedere fatburner zitten andere ingrediënten en meestal net met een andere verhouding. Toch zijn er enkele ingrediënten die de basis vormen voor de meeste fatburners. Dit zijn, cafeïne, groene thee extract, L-carnitine, L-tyrosine.

Cafeïne en groene thee extract hebben de eigenschap de stofwisseling van het lichaam te verhogen waardoor je meer verbrandt. Daarnaast geeft cafeïne veel energie en onderdrukt het je hongergevoel. 

Een andere veelvoorkomend ingrediënt is L-carnitine. Dit ondersteunt je lichaam bij de energiemetabolisme, het transport van vetzuren en het herstel na een zware workout.

Tot slot L-tyrosine. Heb je weleens gemerkt dat je na het innemen van de fatburner ineens opvallend goed kunt focussen? Dit komt door de L-tyrosine. Dit wordt door het lichaam omgezet naar dopamine en noradrenaline. Deze stoffen zorgen voor een betere focus en alertheid.

Al deze ingrediënten bij elkaar zorgen voor een ideale ondersteuning voor een gezond dieet.

Werken fatburners?

Misschien vraag je je af; werken fat burners echt? Dat ligt eraan: wat verwacht je dat het doet. Verwacht je een wondermiddel dat je vet daadwerkelijk verbrand, terwijl je wel nog steeds alles kunt eten wat je wilt? Dat is niet het geval. 

Een fat burner moet je zien als uitstekende aanvulling op een gebalanceerd dieet waarbij er sprake is van een verantwoord calorietekort. Op deze manier is een fatburner een hele effectieve ondersteuning is jouw dieet vol te houden en om meer af te vallen dan je zou doen zonder de fatburner.

Fatburner poeder of capsules pillen?

Ga jij liever voor de fatburner in de vorm van poeder of capsules? De werking van beide supplementen zijn exact hetzelfde. Het is dan ook maar net wat jouw persoonlijke voorkeur heeft. De fatburner in poedervorm mix je heel eenvoudig tot een lekkere verfrissende drank die je bijvoorbeeld ‘s ochtends kunt drinken. 

Vind je het geen probleem om capsules te slikken en wil je graag met zo min mogelijk werk je supplementen naar binnenkrijgen? Dan kies je voor de capsulevorm.

Hebben fatburners bijwerkingen?

Het is belangrijk dat je fatburners op de juiste manier gebruikt. Doordat fatburners een hoog cafeïnegehalte hebben, kun je anders last krijgen van bijwerkingen als slapeloosheid, misselijkheid, een hoge bloeddruk en hoofdpijn. Overschrijd dan ook nooit de aanbevolen hoeveelheid die staat vermeld op de verpakking.

Hoe gebruik je fatburners?

Van een fatburner krijg je veel energie en het stilt je hongergevoel. Het is daarom aan te raden om dit supplement aan het begin van je dag in te nemen. Zo heb je de hele dag profijt van de voordelen én voorkom je dat de cafeïne je ‘s nachts wakker houdt.

Gebruik je ook nog andere supplementen met veel cafeïne of drink je ook koffie? Let er dan goed op dat je op dagelijkse basis niet te veel van deze stof binnenkrijgt, om een opgejaagd gevoel te voorkomen.

Wanneer gebruik je een fatburner?

Overweeg je om een fatburner te kopen, maar weet je niet wanneer je deze het best kunt gebruiken? Over het algemeen gebruikt men een fatburner tijdens een dieet om af te vallen of tijdens het zogenaamde cutten. 

De meest gebruikte tijd op de dag om een fatburner in te nemen is in de ochtend. Op deze manier kun je jouw hongergevoel langer uitstellen, terwijl je toch voldoende energie en focus behoudt.

Hoe lang kun je fatburners achter elkaar gebruiken?

Eén van de belangrijkste ingrediënten van een fatburner is cafeïne. Hoe meer je van deze stof binnenkrijgt op frequente basis, hoe minder effect het heeft. Je bouwt namelijk een tolerantie op. We raden daarom aan om fatburners te gebruiken met pauzes. Bijvoorbeeld 2 dagen niet, 3 dagen wel. Of doordeweeks wel, in het weekend niet. Net wat jij prettig vindt. Tevens raden we aan om na 4 weken een pauze in te lassen van bijvoorbeeld een week. Op deze manier blijft het supplement effect hebben.

Hoe kun je snel buikvet verbranden?

Vet verbranden doe je als volgt: je zorgt ervoor dat je over een langere tijd een verantwoord calorietekort hanteert. Met andere woorden: je krijgt minder calorieën binnen dat dat je verbruikt. Je lichaam zal dan o.a. vet verbruiken om het energietekort mee aan te vullen. Wil je graag een sixpack? Dan helpt het om verzwaarde buikspieroefeningen te doen om je buikspieren te accentueren, maar een laag vetpercentage is altijd cruciaal! Een fatburner kan hierbij een uitstekende ondersteuning zijn.

Wat zijn de bekendste fatburners?

De bekendste fatburners op de markt zijn waarschijnlijk de AK-47 Fatburner voor de beginner en de Hydroxycut voor de gevorderde sporter. Beide zijn verkrijgbaar op Fitrium.com en beide zijn veilig in gebruik. Houdt je wel altijd aan de voorgeschreven gebruiksadviezen.

Fatburner kopen

Een fatburner is een uitstekende manier om jouw dieet te ondersteunen en nog sneller af te vallen. Heb je twijfels over welke fatburner je moet kopen? Laat het ons weten en je voorzien je graag van vrijblijvend advies. Weet je al welke fatburner je wilt kopen? Kijk dan bovenaan deze pagina, kies jouw favoriet en verlies die kilo’s.